Megtakarítási kampány

Kategória: Biztosítás | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Megtakarítási kampány

 

Ujlaki Gábor vagyok. 2018 óta segítem a ügyfeleimet a megtakarításaik kezelésében és a kockázataik elleni védelem felépítésében.

 

Létrehoztam Neked ezt az üzleti blogot, ami reményeim szerint Téged is segíteni fog abban, hogy drasztikusan javítsd az életed minőségét.

 

Azonban még mielőtt folytatnád az olvasást: Nem csodamódszereket és csodaszereket árulok! Nem a gyors meggazdagodás és nem a harácsolás "művészetével" foglalkozok. Ha fegyelmezett, céltudatos és a pénzügyeidben előrelátó embernek tartod Magad, !talán! tudok Neked segíteni.

 

De előtte olvass tovább és tudj meg többet!

 

Miért gondolom, hogy Neked is fontos ezt a cikket elolvasni?

Megtakarítási kampány

 

Azért, mert talán Neked is fontos:

- a saját otthon megteremtése és fenntartása;

- a gyermekeid jövője és támogatni akarod őket;

- hogy a hiteledet minél hamarabb végtörleszd;

- hogy időskorodban ne nyomjon agyon a szegénység;

- hogy legyen egy hosszú távú megtakarításod vagy vésztartalékod;

- hogy olyan megtakarításod legyen, ami igazi hozamokat termel.

 


Hogyan tudnál egy egyszerű megtakarítással vagyont képezni és spórolni a költségeiden?

Megtakarítási kampány

 

Ezentúl nem szenveded el a bankbetétben tartott pénzed veszteségét.

 

Megőrzöd a pénzed vásárlóértékét és további hozamokat és bónuszokat is kapsz a megtakarításaidért.

 

A váratlan kiadásokra ott lesz egy nagyobb anyagi fedezet, ami mindig kisegít a bajból, emiatt nem kell áruhitelhez folyamodnod.

A lakásvásárlás és felújítás költségeit részben vagy egészben a megtakarításaid fogják fedezni, emiatt nem kell vagy lényegesen kevesebb hitelt kell felvenned és így csökkenthetők a hiteled költségei.

 

A hiteleidet hamarabb tudod végtörleszteni, ezért hamarabb felszabadulsz az adósrabszolgaságból.

 

A gyermekeid közép- és felsőfokú tanulmányaira apránként kell összetenned a pénzedet, nem egyben kell majd kinyögnöd a tandíj árát.

 

A gyermekeid életkezdéséhez (otthonteremtés, házasság, kocsi, vállalkozás) szükséges anyagiakat könnyedén megteremted, ezért a legszebb éveiket nem a Mekiben kell elvesztegetniük, hanem élhetnek az álmaiknak (Figyelem! Nem eltartani akard őket, hanem támogatni őket az életcéljaik betöltésében...).

 

A nyugdíj-megtakarításaidhoz hozzájárul Állambá is további 20%-al (évente akár 130.000 Ft).

 

Minden további biztosítási szerződésedre komoly kedvezmény jár nálam - Erről még később lesz szó! ;)

 


 

Vedd fel velem a kapcsolatot és tegyél egy lépést előre az anyagi biztonságod érdekében!
 


 

Na de Gabikám! Azért mondjál már még pár szót a dologról légy oly kedves...! 

Megtakarítási kampány

 

Oké, nem kell izgulni! Lesz itt még pár hasznos dolog, ami érdekelni fog. De előtte még hadd osszak meg veled pár tényleg kulcsfontosságú gondolatot.

 

Először is a könnyebbség törvénye: 

Egy megtakarítás mindig könnyebbé teszi az életedet! Ha végigmész az utcán, pontosan meg tudod mondani, hogy kik azok, akiknek a pénzügyei rendben vannak, és kik azok, akiknek a végrehajtó heti szinten vendégeskedik a nappalijukban. Ez mindenkin tisztán látható, amikor az utcán sétálsz.

 

Másodszor pedig a sebesség törvénye:

Ha megtakarítasz, akármilyen kicsi összeggel is, de haladsz előre. A havi megtakarításod nagysága a sebesség, az összegyűjtött tőke a megtett út. Aki megtakarít az előre halad az életben.

 

De aki adósságot halmoz fel, az nemhogy toporog, hanem egyenesen távolodik a céljaitól, mert a tőketörlesztésen kívül még az adósságai költségeit is fizeti (ez a bank profitja). Olyan ez, mintha rossz fokozatba tetted volna a sebességváltót, és ahelyett, hogy a célod felé haladnál, tolatva távolodsz tőle. Minél nagyobb az adósság és a tőketörlesztés költsége, annál gyorsabban távolodsz a pénzügyi céljaidtól.

 

Havi megtakarítás - Havi törlesztők = A céljaidhoz közeledsz / A céljaidtól távolodsz

 

 

És még valami! Amikor megtakarítással rendelkezel, akkor:

Pontosan kijelölt célok mentén fogod a megtakarításodat elindítani, tehát minden egyes időszakban pontosan tervezhető tétellé válik a családi költségvetésben.

 

A felszabaduló összegeket a családodra és magadra költheted, tehát az anyagi gyarapodás mellett sem kell nagy mértékben átalakítani a család életét.

 

A megtakarításaid valódi hozamokat fognak számodra biztosítani hosszú távon, tehát az anyagi jóléted egyre gyorsuló ütemben fog növekedni, ahogy az évek telnek.

 

 

És még mielőtt rákattintanál a zöld kapcsolatfelvétel gombra, hadd kérdezzek valamit!

Megtakarítási kampány

 

Szeretnél hozzáférést a folyamatos anyagi gyarapodáshoz? 


Napi akár egy fapados menü áráért is kevesebb pénzért hozzáférést kaphatsz ahhoz a folyamatos vagyon-gyarapodáshoz, ami nekem és az ügyfeleimnek már jár.


Noha lehetetlenség a megtakarítások minden előnyét megmutatni, szeretném kiemelni a legnagyobb dolgot, amit rögtön tapasztalni fogsz. Ez pedig nem más, mint a jó érzés. Igen, a jó érzés, mert gondoskodtál a saját és a családod anyagi boldogulásáról.

 

Figyelem! Sose becsüld alá ezt a nagyszerű érzést, mert habár számokról, hozamokról meg százalékokról szól a megtakarítás, elsősorban azért kötötted meg, mert őszintén szereted a családodat és mindenképpen gondoskodni akartál róluk és magadról. Kijár Neked a tiszteletadás, mert sokan csak beszélnek erről, de Te meg is léped.

 


 

Úgy döntöttem, hogy gondoskodok magamról és a családomról most azonnal!

 


 

Ha még mindig bizonytalan vagy és tudni akarod, hogy milyen további előnyökre tehetsz szert, akkor maradj velem!

Megtakarítási kampány

 

Az én ügyfeleim pontosan tudják, hogy amikor velem szerződnek, további extra szolgáltatásokat is kapnak. Ezek pedig a következők:

A megtakarításod mellé kötött baleset-biztosításokra volumenkedvezményt kapsz 5-15%-ig, amely a szerződés díjától függ.

 

A megtakarításod mellé kötött baleset-biztosításokra együtt-kötési kedvezményt kapsz 5-10%-ig, amely a szerződésben szereplő biztosítottak számától függ (2-6 fő), emiatt rendkívül költségkímélő, amikor egyszerre több családtagodat is ugyanabban a szerződésben biztosítod.

 

Díjfizetési gyakoriság és mód szerinti kedvezmény 0-5% kapsz a baleset-biztosításokra. 

 

Kármentességi bónusz - Amikor lejárt a baleset-biztosításod és semmilyen kárt nem jelentettél be, visszakapod a biztosítás költségeinek 20%-át.

 

Ötezres ajánlat - Szerződéskötést követően egy egyszeri, 5.000 Ft értékű egyszeri kedvezményben részesülsz, amelyet baleset-biztosítás, Casco vagy új lakásbiztosítás kötés esetén tudsz érvényesíteni. Lakásbiztosításodnál pedig a fordulót sem kell megvárnod, hiszen előfedezetes lakásbiztosításként is megkötheted.

 

A következő lakásbiztosításod, KGFB és Casco mellé többszerződéses kedvezményt kapsz az ötezres ajánlaton felül.

 

Lakásbiztosításod mellé összességében 40-50% közötti kedvezményt, amit a saját jutalékom terhére kapsz meg...

 

Megkönnyítem biztosítási ügyeid intézését egy olyan különleges applikációval, aminek köszönhetően az ügyintézési időd legalább 80%-át megspórolod.

 

Ráadásul szerződésedet egy olyan szolgáltatás-csomaggal is ki tudod bővíteni, aminek köszönhetően soron kívül fogadnak téged a legjobb magánorvosok Magyarország és Európa területén egyaránt.

 

És a kedvencem! Ha nyugdíjcélú megtakarítást kötsz, Állambá minden befizetett 10.000 Ft után 2.000 Ft-ot mellé tesz a megtakarításodnak...

 

Azért ez már elég jó ajánlat, ugye? ;) 

 

 

Most képzeld el, hogy rendelkezésre áll ez az összeg!

Megtakarítási kampány


Ha mindez azt eredményezné, hogy olyan anyagi biztonságban vagytok, ami csak nagyon keveseknek adatik meg, akkor megérné azt a sokmilliós megtakarítást apránként összepakolni, ugye?


Ha mindez azt eredményezné, hogy hónapról-hónapra, évről-évre egyre gyorsuló ütemben növekszik az anyagi jóléted, akkor megérné ez a hangyapucányi megtakarítás, nemde?

 

Akkor kattints a zöld gombra és vedd fel velem a kapcsolatot!

 


 

Kattints erre a zöld gombra és vedd fel velem a kapcsolatot!

 


 

Ne izgulj, végig fogom a kezed és segítek a végső döntés meghozásában...

Megtakarítási kampány

 

A további garanciák pedig tudom, hogy minden kételyedet eloszlatják:

Először is, a megbeszéléseink kötelezettségmentesek, tehát bármikor mondhatod azt, hogy itt megszakítjuk a folyamatot, és máskor visszatértünk rá.

 

Amikor már él a szerződésed, 60 napod van rá, hogy indoklás nélkül visszamond a szerződést. Ebben az esetben a kötvényesítési költség kivételével a teljes befizetett összeget visszakapod.

 

Szerződésedet szüneteltetheted, ha anyagi nehézségeid adódnak, akár 24 hónapig is az első 3 év után.

 

Ha tartósan nem tudod fizetni a szerződés szerinti díjat, akkor díjat csökkenthetsz az első 3 év után.

 

Ha egyáltalán nem tudod a megtakarítási díjrészeket fizetni, akkor díjmentesíthető a szerződés.

 

A befizetett eseti díjakból átemeljük a havi aktuális megtakarítási díjrészt.

 

 

Ugye most már pontosan tudod, hogy itt Te vagy a középpontban?

De most rögtön cselekedned kell, mert ha valamit az életben megtanultam, az az, hogy ha elhalasztasz egy ilyen fontos döntést, végül szép lassan a háttérbe szorul az egész és nemmel döntesz. Nem azért, mert nem tetszik Neked a dolog, hanem azért, mert nagyon elfoglalt emberek vagyunk, és Te is, én is visszatérünk a zsúfolt hétköznapokhoz.

 

És végül, amikor Neked vagy a családodnak szüksége volna a milliókra, rájössz, hogy erről bizony évekkel korábban milyen egyszerű is lett volna gondoskodni...

 

Ezért tedd meg most az első lépést, és vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi zöld gombra kattintva!

 


 

Nem halogatok, elindítok egy megtakarítást még ma!

 


 

Te vagy a legérdekeltebb abban, hogy elérd a céljaidat!

Megtakarítási kampány

 

Nézd...! Engem nem érdekel, hogy most azonnal feliratkozol-e vagy sem. Én teljes biztonsággal folytatom a szokásos üzleti vállalkozásomat és pénzügyi céljaim megvalósítását, akár jelentkezel, akár nem.

 

Tudom, hogy ez elég nyersen hangzik, de szerintem egyetértesz velem abban, hogy a segítségem nélkül feleslegesen megnehezíted a saját életedet. Egy olyan pénzügyi szakértő, aki a Te céljaidat és mindenkori igényeidet szem előtt tartva a lehető legjobbat adja Neked mindenből,  aki olyan új szempontokat és megoldásokat hozhat be a Te életedbe, amiről eddig nem is gondolkoztál, talán még hasznosnak is bizonyulhat. 

 

Nem arra kérlek tehát, hogy ész nélkül vágj bele a dologba, hanem a segítségemmel szerezz még több információt annak érdekében, hogy hosszú távú megtakarításaidat a lehető legjobb módon indítsd el. 

 

Ne feledd, a következőket kapod, amikor megkötöttük a szerződést:

Megtakarítási kampány

 

Napi akár egy fapados menü áráért is kevesebb pénzért hozzáférést kaphatsz ahhoz a folyamatos vagyon-gyarapodáshoz, ami nekem és az ügyfeleimnek már jár;

A jó érzést, mert gondoskodtál Magadról és a szeretteidről;

 

És amikor megtakarítással rendelkezel...

...pontosan kijelölt célok mentén fogod a megtakarításodat elindítani, tehát minden egyes időszakban pontosan tervezhető tétellé válik a családi költségvetésben.

...a felszabaduló összegeket a családodra és magadra költheted, tehát az anyagi gyarapodás mellett sem kell nagy mértékben átalakítani a család életét.

...a megtakarításaid valódi hozamokat fognak számodra biztosítani hosszú távon, tehát az anyagi jóléted egyre gyorsuló ütemben fog növekedni, ahogy az évek telnek.

 

 

És a további extrák...

A megtakarításod mellé kötött baleset-biztosításokra volumenkedvezményt kapsz 5-15%-ig, amely a szerződés díjától függ.

 

A megtakarításod mellé kötött baleset-biztosításokra együtt-kötési kedvezményt kapsz 5-10%-ig, amely a szerződésben szereplő biztosítottak számától függ (2-6 fő), emiatt rendkívül költségkímélő, amikor egyszerre több családtagodat is ugyanabban a szerződésben biztosítod.

 

Díjfizetési gyakoriság és mód szerinti kedvezmény 0-5% kapsz a baleset-biztosításokra. 

 

Kármentességi bónusz - Amikor lejárt a baleset-biztosításod és semmilyen kárt nem jelentettél be, visszakapod a biztosítás költségeinek 20%-át.

 

Ötezres ajánlat - Szerződéskötést követően egy egyszeri, 5.000 Ft értékű egyszeri kedvezményben részesülsz, amelyet baleset-biztosítás, Casco vagy új lakásbiztosítás kötés esetén tudsz érvényesíteni. Lakásbiztosításodnál pedig a fordulót sem kell megvárnod, hiszen előfedezetes lakásbiztosításként is megkötheted.

 

A következő lakásbiztosításod, KGFB és Casco mellé többszerződéses kedvezményt kapsz az ötezres ajánlaton felül.

 

Lakásbiztosításod mellé összességében 40-50% közötti kedvezményt, amit a saját jutalékom terhére kapsz meg...

 

Megkönnyítem biztosítási ügyeid intézését egy olyan különleges applikációval, aminek köszönhetően az ügyintézési időd legalább 80%-át megspórolod.

 

Ráadásul szerződésedet egy olyan szolgáltatás-csomaggal is ki tudod bővíteni, aminek köszönhetően soron kívül fogadnak téged a legjobb magánorvosok Magyarország és Európa területén egyaránt.

 

És a kedvencem! Ha nyugdíjcélú megtakarítást kötsz, Állambá minden befizetett 10.000 Ft után 2.000 Ft-ot mellé tesz a megtakarításodnak...

 


 

Tetszik ez az ajánlat és egy rövid találkozó erejéig informálódok a megtakarításokról!

 


 

Mielőtt még lelépnél....

Megtakarítási kampány

 

Kérlek kedveld és egy rövid komment kíséretében oszd meg a barátaiddal ezt a cikket, azért, mert egy nagyszerű gesztus, amikor másokat is cselekvésre inspirálsz és segítesz nekik a céljaik elérésében.

 

Kövesd be a Facebook oldalamat, ha még nem tetted meg, hiszen folyamatosan frissülő új tartalmaimról és ajánlataimról azonnal értesülhetsz!

 

Iratkozz fel a  Cikkfigyelő szolgáltatásomra, mert a segítségével folyamatosan hasznos és szórakoztató cikkekkel gazdagítom az életedet. Megígérem, heti maximum egy levelet fogsz kapni tőlem! :) 

 

Köszönöm, hogy velem tartottál, visszavárlak! :P

 

 

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : életbiztosítás, költség-csökkentés, befektetés, baleset-biztosítás, Unit linked életbiztosítás, Nyugdíjmegtakarítások, Nyugdíj, Megtakarításos életbiztosítás, Megtakarítás gyerekeknek, Megtakarítás, Kockázati életbiztosítás, Befektetési egységekhez kötött életbiztosítás, lakás vásárlás, lakás felújítás

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Ujlaki Gábor

Ujlaki Gábor vagyok. 2018 óta segítem a magán- és céges ügyfeleimet a kockázataik elleni védelem felépítésében és a vagyonuk gyarapításában pénzügyi és biztosítási termékek segítségével. Az elmúlt két év alatt sok siker és még több kudarc áll a hátam mögött, ami nem hogy megállítana, inkább a fejlődésre sarkall! A megoldás-orientált munkavégzésben hiszek, de ez önmagában nem elegendő! A legfontosabb, hogy egy lépéssel előtted járva, kedves Érdeklődő, már akkor rendelkezésedre bocsátsam a gondolkodáshoz és döntéshez szükséges információkat, amikor még nem is tudsz a szándékodról. Ezért hoztam létre Neked ezt az üzleti blogot, ami azoknak a stratégiáknak és ismereteknek a gyűjteménye, melyek segítenek neked eligazodni a pénzügyi és biztosítási termékek sűrűjében, segítségükkel megvéded vagyontárgyaidat és gondoskodsz magad és a családod anyagi jólétéről. Olyan tartalmakkal fogsz itt találkozni, melyek nemcsak hasznosak, de szórakoztatóak is... (Remélem nem csak én fogok mosolyogni a saját írásaimon, hanem te is....! :D) Ha eddig nem aludtál el olvasás közben, itt a lehetőség, fedezd fel a blogomat!

Kapcsolódó cikkeink:

 Hírlevél

 

Címkék

Friss Hírek

Megtakarítási kampány
2020 szeptember 1 14:58:00

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.