Ingatlan, hitel és biztosítás egy helyen, felesleges szaladgálás és macera nélkül?

Kategória: Ingatlan | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Nehéz összeegyeztetni a munkádat és családi életedet az ingatlan- és hitelajánlatok utáni keresgéléssel és az ügylettel járó ügyintézésekkel?

Akkor ne tedd! Elmondom, hogy mi a teendőd...

Mit szólnál ahhoz, hogyha volna valaki, aki ezeket a feladatokat elvégzi helyetted?
Vajon mennyit érne ez neked?
Kifizetnél érte mondjuk 200.000. – 300.000 Ft-ot?
Esetleg ennél kevesebbet?
Vagy teljesen ingyen?
Egyáltalán lehetséges ez?
És ha igen, akkor hogyan?

Nos, a dolgod baromi egyszerű, ugyanis mindössze annyi a dolgod, hogy felhívsz egy bizonyos illetőt. 
Engem.

Mondom, hogy működik: felhívsz, elmondod az elképzeléseidet, és megtalálom Neked a legjobb ajánlatokat. Ennyi az egész röviden és tömören.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor itt van a részletesebb leírása a szolgáltatásnak:
Megtalálom a számodra legmegfelelőbb INGATLANT és lefolytatom a fárasztó alkudozási folyamatot helyetted,
HOZOM AZ ÜGYVÉDET ÉS SZAKEMBEREKET, akik segítenek az ügylet lefolytatásában és az ingatlan körüli esetleges teendők során,
Ha BABAVÁRÓRA, CSOK-ra, JELZÁLOGHITELRE és SZEMÉLYI KÖLCSÖNRE van szükséged, megtalálom a piacon elérhető legésszerűbb megoldást számodra,
Az ügylet során felmerülő BIZTOSÍTÁSI ajánlatokat és papírmunkát pedig maradéktalanul elvégzem helyetted, nem kell külön ez után is rohangálni. Ráadásul, jelentős kedvezménnyel…

Miért bíznál meg pont engem ezzel a feladattal?
Azért, mert Neked csak a legfontosabb dolgokra, a fészekrakásra és költözködésre kell koncentrálnod és elvégzem helyetted azt a feladatot, ami akár hónapokat is igénybe venne számodra. 

Tehát egy olyan pénzügyi szakembered lesz innentől kezdve, aki egy személyben elintézi az ingatlannal, hitellel és biztosítással kapcsolatos teendőidet és a legszebb az egészben, hogy ez egy forint többlet költséggel sem jár Rád nézve...
Tehát még egyszer: Egy forint plusz díjazási költséged sem merül fel! 
Igazából valószínűleg még spórolsz is rajta...

Biztos vagyok benne, hogy most azt gondolod, hogy ez túl szép, hogy igaz legyen. Vajon hol van itt az átverés?
Engedd meg, hogy elmondjam, hogy miért éri meg nekem helyetted elvégezni ezt a munkát teljesen ingyen:
Először is, én nem egy lábon állok, hiszen ingatlannal, hitellel és biztosítással is foglalkozok, tehát nem vagyok kitéve annak a kényszernek, hogy a legdrágább és legnagyobb jutalékú „megoldásokkal” szipolyozzam a pénzed.
Másodszor, az ingatlant eladó személy sikerdíjat fizet az ingatlan adás-vétele után azért, mert összehoztalak Téged vele.
Harmadszor, a hitelintézet és a biztosító is sikerdíjat fizet számomra a szerződések után. 
Negyedszer pedig, a jó híremet fogod vinni, és ez az én szakmámban mindennél többet ér... 

Tehát mivel mindenhol csurran-cseppen az ügyletből, ezért ezt a munkát ingyen végzem el helyetted, és a célom az, hogy mindenképpen révbe érj, ráadásul minél hamarabb... 
Továbbá nem a legnagyobb jutaléktartalmú pénzügyi termékeket és biztosításokat fogom Rád sózni, hanem a lehető legésszerűbb konstrukciókat keresem meg a Számodra! 
Mindezt azért engedhetem meg magamnak, mert nem egyetlen cégtől vagy terméktől függ a jövedelmem, ráadásul minél elégedettebb vagy, annál szívesebben kelted jó híremet, és ez számomra mindennél fontosabb. 

Továbbra is úgy gondolod, hogy át akarlak verni? 
Ésszerűtlen az ajánlatom?

Ha kellőképpen meggyőződtél arról, hogy ez nem átverés, továbbá nem ésszerűtlen az ajánlatom, akkor hívj fel ezen a számon: 30/495-1921 

Most biztos nyomulósnak tartasz és talán még igazad is lehet... Mindössze csak arról van szó, hogy tudom, ezzel a lehetőséggel csak nyerhetsz a dolgon. 

Várom a hívásod ezen a számon: 30/495-1921

A döntés a Te kezedben van!
 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : Lakás, Ingatlan, lakás vásárlás, CSOK, Babaváró

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Ujlaki Gábor

Ujlaki Gábor vagyok. 2018 óta segítem a magán- és céges ügyfeleimet a kockázataik elleni védelem felépítésében és a vagyonuk gyarapításában pénzügyi és biztosítási termékek segítségével. Az elmúlt két év alatt sok siker és még több kudarc áll a hátam mögött, ami nem hogy megállítana, inkább a fejlődésre sarkall! A megoldás-orientált munkavégzésben hiszek, de ez önmagában nem elegendő! A legfontosabb, hogy egy lépéssel előtted járva, kedves Érdeklődő, már akkor rendelkezésedre bocsátsam a gondolkodáshoz és döntéshez szükséges információkat, amikor még nem is tudsz a szándékodról. Ezért hoztam létre Neked ezt az üzleti blogot, ami azoknak a stratégiáknak és ismereteknek a gyűjteménye, melyek segítenek neked eligazodni a pénzügyi és biztosítási termékek sűrűjében, segítségükkel megvéded vagyontárgyaidat és gondoskodsz magad és a családod anyagi jólétéről. Olyan tartalmakkal fogsz itt találkozni, melyek nemcsak hasznosak, de szórakoztatóak is... (Remélem nem csak én fogok mosolyogni a saját írásaimon, hanem te is....! :D) Ha eddig nem aludtál el olvasás közben, itt a lehetőség, fedezd fel a blogomat!

Kapcsolódó cikkeink:

 Hírlevél

 

Címkék

Friss Hírek

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.